Nytt på gång med Veronica Falls

Nytt album med Veronica Falls - Waiting for Something to Happen

Yes! Nu har nya Veronica Falls-albumet fått ett releasedatum. 4:e februari nästa år kommer uppföljaren till 2011 års bästa skiva, och den ska heta Waiting for Something to Happen. Här finns nya låten ”Teenage” att lyssna på. Gör det, den låter fantastiskt vemodig och poppig på samma gång – precis som brukligt med de unga britterna.

Här nedanför finns också gamla livefavoriten ”Bury Me Alive”, som nu verkar ha döpts om till ”Buried Alive”. Även ”My Heart Beats”, singeln från tidigare i år, får vara med på skivan. Allt som allt är det 13 låtar, lite fler än vanliga popstandarden 10-12, vilket kanske blir en utmaning för kvartetten.

För vissa band innebär ju album nummer två en ny inriktning, medan andra rider vidare på vågen från debuten och mest bara gör mer av samma. Det första alternativet låter förstås mest spännande, men ärligt talat är det ju ofta när banden bara förfinar sitt koncept lite, lite grann, men fortsätter i samma fotspår, som de riktiga klassikerna skapas. Sedan börjar medlemmarna tröttna på varandra, spinner loss på sina egna, sämre idéer, och så kommer den tredje skivan och magin är förlorad för gott. Men nu går vi händelserna i förväg. Lyssna på smakproven och dröm om ett spektakulärt pop-2013, det tänker jag göra!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Musik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s